Vi följer noggrannt Folkhälsomyndighetens rekommendationer och ber dig stanna hemma vid symptom, hålla avstånd till varandra och tvätta händerna.

Undrar du över något så är det bara att du kontaktar oss via Kontakta oss i menyn.

Sång & Existentiell hälsa med start 20 september

Under fyra måndagar kl. 19:00-20:00 med start 20 september. Mer information kommer.

Digital kurs i existentiell hälsa med start 30 september

Du är välkommen med på en digital och interaktiv samtalsgrupp i existentiell hälsa som möts under nio tillfällen med start 30 september 2021, 10:30-12:00. Vi samverkar med Studieförbundet Bilda. För mer information och anmälan: klicka på Hem i menyn och modulen Samtalsgrupper.

Meditativ sång med start 21 oktober, digitalt

Meditativ sång är ett pass av lugn karaktär där du får stanna upp för en stund och ta vara på sångens hälsofrämjande egenskaper. Under 4 torsdagar kl. 19:00-20:00 med start 21 oktober 2021 är du välkommen att vara med! Mer info och möjlighet att anmäla sig, klicka på Hem i menyn och modulen Regelbundna pass.

Inga förkunskaper krävs, fokus ligger inte på resultat utan på din personliga upplevelse. Passet ges digitalt och är därför både smitt-säkert och smidigt då man kan medverka hemifrån.

Enskilda samtal & Andlig vägledning i vardagen

Vi erbjuder löpande både enskilda samtal och andlig vägledning för dig som vill vidare i livet. Klicka på Hem i menyn och modulen Enskilda samtal.