Andrummet bjuder in till en myllrande mötesplats!

UNDER TRE SENSOMMARHELGER ÄR DU VARMT VÄLKOMMEN TILL VACKRA NÄRKESLÄTTEN

DATUM: 24-25 AUGUSTI 31 AUGUSTI-1 SEPTEMBER 7-8 SEPTEMBER 2024

ÖPPETTIDER: LÖRDAGAR 10-15 SÖNDAGAR 14-17

PLATS: KONFERENSPLATS TORP KUMLA

Café

Andrummets pop-up café med ledorden HÄLSA, HÅLLBARHET, KREATIVITET och TILLGÄNGLIGHET håller öppet. Det går att sitta både inomhus och utomhus. Hoppas vi ses!

Datum: 24-25 augusti, 31-1 september och 7-8 september

Öppettider: Lördagar 10-15 Söndagar 14-17

Plats: Konferensplats Kumla

Kreativt torg

Vi tror att kravlös kreativitet och skapande gör något gott med oss och vår hälsa. Det finns forskning och studier som visar att musik, dans, teater, konst et.c. påverkar oss på ett positivt sätt. Därför vill vi bjuda in till ett kreativt torg där du få möta olika kreatörer, höra deras berättelser och bli inspirerad av deras kreativitet som foto, konst, musik, keramik, blommor, grönsaker, smycken och akvarell. Det finns också möjlighet att köpa deras alster samt prova på.

Vi fyller på med mer information allt eftersom.

På scenen

Vi har den stora glädjen, tillsammans med Studieförbundet Bilda, att bjuda in till fantastiska livsberättelser, samtal, föreläsningar och musik på scenen! Allt som sker på scenen berör teman som livsstilsfrågor och hälsa för hela människan med särskilt fokus på psykisk och existentiell hälsa. Vi är i full gång med att planera sommarens gäster.

Ett andrum

Vi vill skapa en plats där du kan andas, sträcka på dig och låta de vackra omgivningarna göra dig gott. Du är välkommen att gå en förundranspromenad på Närkeslätten, sätta dig en stund och blicka ut över åkrarna eller bara vara för en stund och slappna av.

Fröknarnas loppis & återbruk

Vi har den stora glädjen att samverka med populära Fröknarnas Loppis & Återbruk som poppar upp under de tre helgerna Andrummet bjuder in till en myllrande mötesplats med mening! Välkommen att fynda på ett lite finare loppis och låt dig inspireras till cirkulär shopping och återbruk. Förutom fröknarna Erika, Ingela, Jenny & Sofia tillkommer varje helg nya gästfröknar som fyller på med finheter.