Ett samtal med Gina Dirawi

– med inspiration från tv-programmet ”Gina lever och dör”

Sverige har en fantastisk talang i Gina Dirawi. Hon är rolig, klipsk och självsäker på scen. Våren 2022 kom hon med dokumentärserien Gina lever och dör på SVT där hon söker svar på hur man kan leva rätt och harmoniskt när det finns så mycket ondska i världen. Som vi människor är en del av.

I serien fick vi se hur ärvda och obearbetade trauman kan ge existentiell ångest, och Dirawi berörde ämnen av att vara tyngd av ansvar och att aldrig riktigt känna sig hemma någonstans, men också om att göra något bra av de chanser man får. Dirawi möter munkar, forskare och tänkare som funderar över hur människan kan göra gott i en värld full av ondska. Hon söker efter en röst som kan vägleda henne igenom vad som är rätt och fel. En röst som kan ge inre frid och till sist leda oss till läkning.

Vi i Andrummet – centrum för kreativ friskvård är så glada över att få bjuda in dig till ett samtal med Gina Dirawi på vackra Närkeslätten den 27 augusti klockan 15-16. Ett ärligt och öppet samtal om den resa hon gjorde i sökandet efter svar på sina existentiella och andliga behov.

Datum: Söndag 27 augusti

Tid: 15:00-16:00. Insläpp från 14:40

Plats: Kräcklinge Torp mellan Kumla och Fjugesta

Biljetter: 150 kr https://secure.tickster.com/sv/8pgw43nkkk29lda/products