Enskilda samtal

Vi erbjuder enskilda samtal, människor emellan. Att få dela sina tankar och upplevelser med någon kan vara väldigt välgörande. Vi vill lyssna på din berättelse och det som sägs stannar mellan dig och din samtalspartner. 

Vi som har samtalen är utbildade inom samtalskonst och har erfarenhet av att samtala med människor.

Vill du boka in ett samtal med någon av våra medarbetare?

Fyll i kontaktformuläret som finns i menyraden Kontakta oss så hör vi av oss inom tre arbetsdagar.

Samtalen kan komma att föras över telefon eller via zoom. Vi hoppas att när pandemin är över kunna möta dig ansikte mot ansikte för samtal.

Kostnad: Hos oss får du det första samtalet kostnadsfritt, därefter kostar det 400 kr/samtal. Varje samtal är 60 minuter och vi erbjuder tre-fem samtal/person.

Andlig vägledning i vardagen

Vi erbjuder andlig vägledning utifrån en kristen livssyn för dig som vill vidare i livet.

Vi lever i en tid som förmodligen är mer splittrad och stressad än någonsin. Förpliktelserna är många, kraven på resultat höga, och tiden att hinna med alltför knapp. Vilka vi än är, hur vi än definierar vår tro eller vårt sökande, så är vi utsatta för högtempotillvarons brus på ett sätt som obönhörligt för oss bort från vårt eget centrum. Ungefär som bilden av ett snurrande hjul – ju snabbare hjulet snurrar, desto starkare blir centrifugalkraften som för oss bort från centrum och ut i vår egen periferi…

Mitt i allt detta förvirrande brus anar många av oss en längtan som söker få syre och energi för att blomma ut. Denna längtan kan vara starkare eller svagare under olika perioder av vårt liv, och den kan tillfälligt dövas med vår konsumtionskulturs många frestelser.

Handlar det om att vi behöver sluta fly från oss själva och istället våga lyssna till vad som faktiskt finns i vårt eget inre? Och låta det vi då hör få möta Guds Andes viskning som kommer till oss från Jesus. Det sker genom Bibelns ord, genom naturen, ja det kan ske genom allt det som vi möter i livet.

Andlig vägledning i vardagen innebär att man träffar en vägledare regelbundet under en längre tid. En god rytm kan vara en timme varje till varannan månad. Till detta samtal kommer man med hela sitt liv, där man får ta upp till samtal det som känns angeläget.

Målet med samtalet är dock inte främst att lösa problem eller att må lite bättre. Grundfrågorna är istället var Gud finns i dessa livserfarenheter och hur Gud ger sig till känna. Svaren finns inte hos vägledaren utan hos Gud, som man uppmuntras samtala med så ärligt som möjligt.

Är du intresserad av att träffa en vägledare?

Fyll i kontaktformuläret som finns i menyraden Kontakta oss så hör vi av oss inom tre arbetsdagar.

Kostnad: 400 kr/samtal och varje väglednings-samtal är 60 minuter.