Lite nu och då poppar vi upp med olika event där vi på olika sätt vill lyfta sambandet mellan existentiell hälsa och kreativitet, naturupplevelser, livsstilsfrågor, dans och rörelse, återbruk, konst etc. Håll utkik på vår hemsida och våra sociala medier så har du koll på när nästa event blir av!

Event: Sång & Hälsa lördag 23 april

För mer info och anmälan:

https://www.bilda.nu/arr/1131420/sang-halsa-sjung-for-att-ma-bra-553494

Keramikevent, lördag 12 mars kl. 14-17

Välkommen till ett andrum där du får fylla på med skaparglädje!

Välkommen till Andrummets keramikevent!

Behöver du tid för mer kreativitet och återhämtning i vardagen är detta en eftermiddag för dig! Med hjälp av olika ler-tekniker som ringla, tumma, kavla och skulptera får du möjlighet att valfritt skapa och prestationslöst testa på att forma lera med dina händer. Vi erbjuder ett andrum där du får fylla på med skaparglädje och ta del av inspiration om vad kreativitet betyder för vår hälsa och vårt välbefinnande. Ett gott fika ingår!

Ledare för eventet är Elin Fhager och Josefin Andersson. Elin driver Fhagerkeramik i Kumla, hon formger sin handgjorda keramik och erbjuder drejkurser, för mer info se www.fhagerkeramik.se Josefin bor i Kumla och har hållit på med keramik i ca 6 år. Hon är i uppstarten med en egen verkstad i Örebro. 

Kom själv eller med en vän!

Tid: 12 mars kl.14-17

Plats:              Betaniakyrkan Åbytorp (Portföljgatan 2, 692 73 Kumla)

Pris:                750 kr /person inkl. fika

Anmälan: https://www.bilda.nu/arr/1125807/andrummets-keramikevent-552861

Arrangörer:    Andrummet – Centrum för kreativ friskvård i samverkan med Studieförbundet Bilda

Sista anmälan: 4 mars

Specialkost: Meddela senast 4 mars genom att maila oss. Gå in på Kontakta oss i menyn.

Maxantal: 15 st

Dansevent med Tikva avslappning, lördag 21 maj

Mer information kommer.

Hösten 2020

Under hösten 2020 bjöd vi till exempel in till eventen: Kreativt Återbruk med Lyxigt Afternoon Tea och Dans och rörelse för kropp & själ med hälsosam lunch.

Om vi har tid och möjlighet kommer vi också gärna och håller i en workshop på er personaldag, tjejmiddag, kick-off… För mer information och prisuppgifter gå in på Kontakta oss i menyn, fyll i kontaktformuläret och skicka. Vi återkopplar inom tre arbetsdagar.