Lite nu och då poppar vi upp med olika event där vi på olika sätt vill lyfta sambandet mellan existentiell hälsa och kreativitet, naturupplevelser, livsstilsfrågor, dans och rörelse, återbruk, konst etc. Håll utkik på vår hemsida och våra sociala medier så har du koll på när nästa event blir av!

Kreativt Torg, Kumla Sjöpark Växthus, 18 september

Lördag 18 september bjuder vi in till ett kreativt torg i samband med Kumlas skördefest! Mellan kl. 10:00-14:00 är du välkommen att säga hej till oss, prova på Tikva Avslappning och Feelgoodfilm-sång, gå vår förundrans promenad runt sjön och låta dig inspireras och handla av olika kreatörer som vi har bjudit in den här dagen!

Hösten 2020

Under hösten 2020 bjöd vi till exempel in till eventen: Kreativt Återbruk med Lyxigt Afternoon Tea och Dans och rörelse för kropp & själ med hälsosam lunch.

Om vi har tid och möjlighet kommer vi också gärna och håller i en workshop på er personaldag, tjejmiddag, kick-off… För mer information och prisuppgifter gå in på Kontakta oss i menyn, fyll i kontaktformuläret och skicka. Vi återkopplar inom tre arbetsdagar.